Tidligere Kuld

Du kan klikke dig ind på vores tidligere kuld ovenover!

Det at købe hund

Er du på udkig efter markprøvemateriale, skal du kigge her. Vi har tidligere produceret hvalpe med stor samarbejdsvilje, apporteringslyst og vedholdenhed.

Vi ønsker at sælge vores hvalpe til aktive hundefolk med interesse for markprøver og hundesport. Vi forventer ligeledes, at du som køber er interesseret i at lade hvalpen HD og albue fotografere omkring 18-24 mdr. alderen.

Looking for a 100% field bred golden? We have earlier produced puppies a with huge trainability, high energy and great persistence. So if you want a pup that has got what it takes to go all the way, feel free to contact us.

Når vi udvælger vores hvalpekøbere, sker det først efter et møde med os og vores hunde, og hvor hvalpekøberen bagefter har haft mulighed for at fordøje oplevelsen, og danne sig en ide om hvad det indebærer at eje en jagtgolden. Vi forventer naturligvis at hvalpekøberne har forståelse for hundens behov for aktivering og ønsker at gå til træning med hunden for at stimulere det, en retriever elsker mest - at APPORTERE!

Vi udvælger i tæt samarbejde med vores hvalpekøbere det rette hjem for hver enkelt hvalp, da vi gennem de otte uger hvalpene vokser op hos os, ser hver deres personlighed og fortrin.

Vi køber et hvalpemedlemsskab i Dansk Retriever Klub til alle hvalpekøbere. www.dansk-retriever-klub.dk er Golden Retrieverens specialklub i Danmark.

Hvalpene sælges med:
DKK-stambog
DKK-købskontrakt
Sundhedsattest
Hvalpemappe

Hvalpene er inden de forlader os:
Behandlet mod orm mindst 3 gange
Babyvaccineret (hvis du ønsker det)
Opvokset inde
Velpræget