Sidste Nyt

2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005

07.11.2010

Grundet sygdom er vores liv med hundene sat en smule på standby. Det betyder også at der ikke vil blive opdateret så ofte her på hjemmesiden, men vi vil gøre vores bedste :-)

Der er opdateret billeder af Prima og Sambuca under vores hunde, og Gambi og Maggie i galleriet hvalpe.

29.08.2010

Så har Golden De Luxe Gravity fundet sig et nyt hjem, så nu har alle hvalpene fra både Marvel- og Physicskuldet fundet sig nye hjem. Vi håber at de alle vil få det godt i deres nye hjem. Vi ønsker alle hvalpefamilierne det bedste.

24.08.2010

Vi er glade for at vi idag har kunne overdrage Golden De Luxe Torque til hans nye hjem. Vi ønsker ham og hans familie alt det bedste.

21.08.2010

Vi havde igen i går kontakt med familien der havde reserveret Golden De Luxe Gravity, og de valgte efter nøjere overvejelser at melde fra igen, da de ikke fandt at deres tid var til en lille ny hvalp nu. Det har vi kun respekt for da den første prægning er af stor vigtighed for et godt og langt liv sammen :-)

19.08.2010

Golden De Luxe Gravity og Torque er begge reserveret til nye hjem. Vi får besøg både søndag og mandag og de finder formodentlig her begge deres blivende hjem.

Vores TV-darling Golden De Luxe Mystique har nu også været i fjernsynet, og søde Christian har lavet et link til youtube. Se charmepigen her.

15.08.2010

Ja ja tænker I, hvad sker der lige. Allerede en ny opdatering. Ja når ikke man husker alt man vil fortælle, så må man jo på den igen. Mange vil nok undre sig over at vi ikke har opdateret når nu der stadig er hvalpe til salg. Se sagen er, at vores dejlige datter Zenia og Comma er rejst til Sjælland. Her skal Zenia starte sit studie som dyrlæge, og det glæder vi os rigtig meget til at hun får afsluttet. Mon ikk vi får lidt rabat :-) Så flytterod og aktivering af tre dejlige banditter, så har hjemmesiden måtte hvile lidt.

Men i dag har vi nydt det og leget en del med vand. Det er der kommet lidt billeder af som I kan nyde her. Lyset var ikke perfekt på dem alle, men det var sjovt.

Golden De Luxe Torque er reserveret, så er du/I interesseret i en arbejdsglad hvalp, så er der kun en tilbage.

14.08.2010

Ja det er da vist på tide at vi får opdateret lidt.

13 hvalpe er sendt ud i deres nye hjem, og der tikker den ene dejlige melding ind efter den anden. De har alle klaret omvæltningen til ug x og o hvilket vi er meget stolte af. Det er jo altid spændende om den prægning vi giver vores hvalpe også er mærkbart i den første tid i deres nye hjem, og med alle de dejlige positive tilbagemeldinger, så må vi vist godt sige... det lykkedes endnu en gang.

Vi har også modtage en del billeder, som vi nok skal sætte i galleriet. Hvalpene skal i deres viderer liv bruges til lidt af hvert. Agility, jagt og markprøve og ikke mindst - hvilket vi er meget stolte af - to der skal være STH hunde. Et job der om noget kræver sin hund.

Vi glæder os til at følge dem alle, og kan allerede her fortælle at Golden De Luxe Mystique er med i DR´s program aftenshowet på tirsdag.

Med 13 hvalpe ude af huset ja så kan den smarte godt regne ud, at to mangler stadig et nyt hjem. Det er to dejlige hanhunde der er meget nemme at arbejde med og som rigtig gerne vil apportere. Så er der nogen der mangler en hanhund der gerne vil arbejde så kontakt os for nærmere aftale.

17.07.2010

Ja nu er de små blevet 8 uger og vi har sagt farvel og på gensyn til nogle.

Vi har brugt den sidste tid til bare at nyde og præge hvalpene, og vi har derfor ikke fået opdateret som vanligt. - Men hvalpene står altså i 1.række :-)

Vi har fået redigeret de sidste billeder af hele forsamlingen, og de er lagt i hvalpe galleriet. Vejret har jo været til udeliv, og vi har næsten boet på terassen. Der er blevet plasket i vand - for at holde os afkølet, så de små vil nok lege i vandskålen - gravet lidt mere haven, og så bliver man beskidt. Det er der nogle dejlige billeder af.

Hen over de næste dage flytter yderligere 5, og indenfor den næste uges tid er her ved at være næsten tomt. Det er nu lidt mærkeligt og her vil blive meget stille, det vænner vi os vist aldrig til.

Derfor er vi også glade for at Golden De Luxe Phoenix bliver her i huset, så savnet ikke er totalt. Der er stadig et par stykker der mangler nye udfordringer i nye hjem, så kontakt os hvis du/I leder efter netop vores type hunde.

06.07.2010

Ja nu har hvalpene fået deres nummerplader godt placeret i øret. Det gik fint og alle var gode til hurtigt at glemme prikket. Fredag kommer dyrlægen og laver sundhedschek og så er de små næsten rejseklare. Der er stadig enkelte hvalpe tilbage, så mangler du/i hunden der med garanti vil arbejde, så kontakt os gerne for et besøg.

Vi havde den anden dag et anderledes besøg og var heldig at fange det med kameraet.

De små ignorerede gæsten, men Comma der stod på den anden side af hegnet, var bare helt KLAR! Se her....

Og jo, havde døren været åben, så var gæsten gået helt ind i køkkenet :-) Modig!

01.07.2010

Vi har i dag haft besøg af Marlene der kan trylle med et kamera. Hun har taget fine ståbilleder af alle 16 unger, og så er der ellers hygget i haven.

Vi har leget med vand, lidt vildt og så faldt alle om i et hjørne på terassen.

Marlene tryllede som sagt med vores kamera, og hendes skønne fotos er lagt i galleriet.

         Hundefotografen

 

30.06.2010

Øj hvor kunne det en gang imellem være dejligt med mere end 24 timer i et døgn :-)

De små gror og gror og bliver bare sjovere for hver dag der går.

Varmen har været hårdt for os alle og vi har måtte flytte rundt på matriklen, alt efter hvor der har været vind og skygge.

Det syntes de små bare er sjovt for så er der nyt der skal udforskes. Så nu skal vi bare en tur på planteskolen, de små har gravet haven klar, og beskåret buskene :-)

Nå pyt, de tog også lige skvalderkålene...

Vi har været lidt på eventyr, også en af gangen, og det gik faktisk rigtigt godt for hver især. Med så stor en flok så er det en stor omgang at komme ud i en stor verden, næsten helt alene, så det vil vi gøre meget mere de næste dage så de er godt rustet til at flytte hjemmefra.

Ud over besøg af en masse mennesker i alle aldre og størrelser, så har de små også haft besøg af Sambuca og Comma på marken. De er bare ikke lige sjove hele tiden, for når de små er for mange om en stor, blir der skældt lidt ud, og hører man så ikke efter, kan det gi en på kassen. øv øv...

Der er lagt lidt friske billeder i galleriet fra vores enemandsturer.

24.06.2010

Puha hvor det altså går stærkt nu. Med 16 børn er alle hænder fulde og vi får ikke opdateret for tit. Undskyld...

Der er kommet rigtigt meget fart over feltet og der skal opleves noget nyt hele tiden.

Vi er på marken så ofte det kan lade sig gøre, og her er der meget der skal udforskes.

Store planter, højt og lavt græs, at pladsen er blevet meget stor, og så bliver man en gang imellem væk fra de andre. :-)

Det er ikke nemt at holde kontakt til 16 på en gang, så vi begynder nu at tage dem i mindre grupper der blandes på kryds og tværs, væk fra resten af gruppen og ud på nye oplevelser.

Vi har også en del besøg (der er jo 16 der skal finde nye hjem) og det elsker banditterne.

Vi har lagt et par nye billeder i galleriet.

17.06.2010

Dejligt sommervejr er igen over os, og vi har haft de små ude på græs. Det var et stort hit og gav efterfølgende en sund træthed. Vi fik et par billeder i sommersolen - og skyggen, og dem har vi loaded et par stykker af i hvalpegalleriet.

12.06.2010

I hvalpekurve, som nu er blevet til kravlegården, går tingene stækt.

De små har nu også tænder- av - og alt skal i munden. De leger mere og mere med hinanden og de ting vi putter ned til dem. De elsker besøg af os mennesker og de andre hunde.

De er begyndt at få lidt hvalpemad ved siden af deres mælk, og det er de helt vilde med.

Selv om hvalpekasserne har ret høje kanter, formåede de den anden dag, at få sig halet op og næsten over kanten, så babu babu... kravlegårderne måtte i brug. De nyder de små, for nu kan de også se alt der sker ude på den anden side :-)

Der er taget lidt nye billeder, håber at I nyder dem.

03.06.2010

Ja så er det vist tid for lidt opdatering på asnerne.

Nu sker der næsten noget nyt fra dag til dag. De ser og hører nu alle mand, og de suser lystigt rundt i deres kasser. Deres vågne øjeblikke bliver dagligt længere og længere, og nu skal der ske lidt mere. De bider i hinanden, gør og kravler over og opad.

De syntes det er spændende at få besøg af menneskene og undersøger alt der bliver lagt ned til dem.

Vi starter så småt med at give dem lidt føde ved siden af modermælken, så mødrene ikke slides helt ned, og det vil de gerne have.

Nu håber vi at vejret forbliver fint, for så skal vi prøve en tur ud på græsset.

Der er nye billeder.

26.05.2010

Ja så er den første uge gået, og hvalpene trives stadig. De spiser og sover, spiser og sover, og får de dejligste runde maver :-)

Der er efterhånden kommet sorte næser og poter på snart dem alle. De er lidt forskelligt pigmenteret, men det skal nu nok udligne sig.

Vi kan begynde at ane at øjenen på flere af dem er begyndt at åbne sig, så snart får de også øj

De er også alle sammen mere mobile, og suser rundt i kasserne. Sommetider giver det lidt larm, når man ikke kan finde de andre.

De har fået deres små klør klippet, og ved I hvad? Det er næsten et fuldtidsjob. Der er 288 negle i alt ;-)

Der er nye billeder under hvalpe.

21.05.2010

Nu går puslingerne ind i deres femte døgn og det er tid for lidt opdatering.

Freja har adopteret en hvalp mere fra Chutney og det fungere. Det er sjovt at se hvor godt hun tager imod sådan en lille "fremmed" Vi skal bare holde fingerne fra den, hun puffer simpelthen hånden væk. Go hundemor :-)

Alle 16 tager pænt på i vægt og næsten alle har fået et fint halsbånd på. Det er ikke nemt at finde 16 forskellige farver bånd, der kan bruges til dette formål :-)

Der er lagt lidt nye billeder under hvalpe, så I alle kan følge med.

19.05.2010

Alle børn og deres mødre trives og der er en herlig knirken i hele huset :-)

Søde Marlene har været forbi med sit store kamera, og der er billeder under hvalpe.

18.05.2010

Mandag d. 17.5.2010 valgte først Chutney at nu skulle hendes hvalpe fødes, og da hendes vand lige efter middagstid gik, følte Freja at så skulle hun også føde i dag.

Puha hvor der lige pludselig blev travlt i det lille hjem :-)

Chutney der havde klargjort sig selv til fødsel, fødte hen over tre timer om eftermiddagen 10 fine hvalpe, 6 drenge og fire piger.

Freja der derimod ikke havde klargjort sig til fødsel, speedede sig selv op i løbet af 1½ time (hun tager normalt 1-1½ døgn om det) og gik med i fødsel.

Det blev desværre en sej fødsel, hvor hun ud af 12 hvalpe, nu ligger med 6 tilbage, tre drenge og tre piger.

En af Chutneys hvalpe er flyttet over til Freja for lidt aflastning (er selvfølgelig mærket sikkert op ), og der flyttes muligvis en mere i løbet af i dag, så skulle alle have god mulighed for tage godt på i vægt :-)

Vi vil selvfølgelig opdatere med mere nyt og flere billeder hurtigst muligt.

Vi takker også for al fødselsopbakning, det er dejligt når nogen føler med os og tæverne- selv på afstand, og en stor tak skal der lyde til Ingerlise, Jytte og Birger for de hjælpende hænder, dem var der bestemt brug for :-)

Og jo vi er trætte efter et langt døgn, men alle har det godt :-)

13.05.2010

I dag har De Luxerne været til Dualdag i Bække.

Zenia og Comma fik en flot 1. præmie i begynderklasse, tillykke. Sambuca og hendes søster Malibu bestod begge brugspøven. Tillykke til Lars og Malibu, André og Sambuca. Billeder af Sambuca og Malibu i galleriet.

Freja´s seneste date Bleki´s Dusty blev dagens dual vinder. Også et stort tillykke til Kurt og Dusty.

09.05.2010

Ja nu går "hvalrosserne" ind i de sidste uger/dage af deres drægtighed. De fylder nu rigtig godt i landskabet og det er svært med balancen :-)

Fødekasserne er gjort klar, så nu venter vi bare. Her er lige et par billeder så I alle kan se hvor tykke de er.

                                                 Freja

                                                  Chutney

07.05.2010

Super Marlene med kameraet har nu sorteret i de mange flotte billeder fra vores vel overstået kenneltræf. Se de dejlige resultater af hendes skydning her.

04.05.2010

EN HELT IGENNEM FANTASTISK WEEKEND!

Lørdag d. 01.05.2010

Lasse og Zenia deltog på Region Sydjyllands på B-prøve

og fik begge en flot 1.præmie i begynderklasse. Et stort tillykke til dem begge.

Søndag d. 02.05.2010

Snip snap HUNDE-snude, så er også kenneltræffet 2010 ude.

3 fantastiske dag er ovre, men vi er mange oplevelser rigere
-oplevelser vi kan leve højt på i lang tid endnu.

Der er måske ikke en hel million billeder, men der er mange (og fine) som Malene vil prøve at sortere lidt i en af de nærmeste dage. De vil blive linket i galleriet.

Tak til vores trænere Cha, Henrik Billeschou, Kurt Vium & klikker-guruen Sanne Ammitzbøll - I gav os hver især en masse ideer og værktøjer, vi nu kan arbejde videre med.

TAK til alle vores sponsorer,

Brownhunt's Kvalitets dummies
Havkrog Skilte & Design
www.dummyshoppen.dk
Track'A'Dors
www.gilpa.dk
Agroland

Tak til alle medlemmer af The Falkirk Gang, Golden De Luxe'erne & Tristan-ynglet - det er så bekræftende og ikke mindst fantastisk, at vi kunne stille så mange super goldens. Vi håber virkelig, at I har fået noget ekstra med hjem alle sammen, og at I har fået lidt blod på tanden til at træne videre og senere stille på nogle markprøver

Vi glæder os til at se jer alle på workingtests og markprøver.

28.04.2010

Ja så er det vist tid for lidt opdatering - her i den søde ventetid.

Både Freja og Chutney er drægtige og snart er der to hvalpekasser fyldt med små lyserøde "grise". Vi er spændt på hvor mange de hver især gemmer på, men det er mere end to.

Det kræver ekstra at skulle have to kuld, både i foder og guffer. Og så skal man passe på fingrene når to drægtige tæver skal have guffer. Det er nemlig med at komme først :-) tænk hvis der kun kommer et stykke.

Vi er ved at hegne nye stykker af marken ind til hvalpene, således at der er to løbegårde de kan muntre sig på, når den tid kommer.

21.03.2010

Vi har planlagt et par superkombinationer af hvalpe til sidst på foråret, så er du på udkig efter en apporternede Golden der både kan og vil, så se her.

04.03.2010

Vi har fået lov at oploade skønne billeder af en Chutney og Odin søn, Golden De Luxe Broken Top, der til daglig lyder navnet Winston. Tak til Else og Steen for de skønne billeder, og et stort tak til Winston for at poserer for kameraet. Ny de skønne billeder her.

23.02.10

Tidligere kuld er opdateret med galleri - Alkoholdet og Vulcanerne. Resten følger...

01.01.10
De Luxerne byder velkommen til et nyt år. Vores flok er blevet udvidet med et nyt - gammel - medlem, nemlig Golden De Luxe Sambuca der er flyttet hjem igen.

Sambuca er fra Frejas Alkohold-kuld og har udviklet sig til en rigtig charmerende hund, der er evig glad og fuld af selvtillid.

Tak til Connie og John for den kærlighed I har lagt i Sambucas første levermåneder og for at I gav os sådan et livsstykke retur.