Sidste Nyt

2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005

31.12.2011

Tja... så er endnu et år gået og vi skriver snart 2012. I vores lille kennel sker der stadig ikke meget, men vi hænger på :-)

En stor del af vore hvalpe har i 2011 gjort det fantastisk ude på diverse prøver, det være sig markprøver, workingtest, lydighed og andre sjove tests. Tak for alle jeres vidunderlige tilbagemeldinger, dem er vi stolte og glade for.

En ny ting vi også i 2011 har oplevet med en af vores hvalpe, er færdiguddannelsen af Giving som STH hund. En stor glæde at overvære overrækkelsen af ham til Frigg, som vil få glæde af ham mange år fremover. Tak til STH for det store flotte arbejde med dyr og mennesker, og den glæde I med jeres store arbejde giver viderer. En del vi er meget stolte af at være med i ( gør vi gerne igen hvis muligt ).

Vi ønsker jer alle, to som firebenet et rigtigt godt nytår, og glæder os allerede til at høre og se om alle jeres store og små bedrifter i 2012.

              

30.08.2011

Så har vi endelig fået taget os sammen til at bringe lidt nyt.

Siden sidst har nogle af hvalpene fra sidste år, været ude i marken sammen med deres ejere og prøve deres kræfter lidt af. Det er der faktisk kommet nogle flotte resultater ud af :-)

Dorthe og Tristan - Golden De Luxe Aginar - var i Juni til brugsprøve på Fyn, ikke nok med at de bestod prøven men blev også dagens bedste hund - super flot.

Den 26 Juni afholdte Raceledelsen for Golden Retriever et Triplearrangement på begge sider af bæltet, og på vores side blev det afholdt i Haunstrup.

Henrik og Kenzo - Golden De Luxe Wolverine - deltog her og stillede op til hele 3 ting, brugsprøve, workingtest og skue. Vi må sige at de gjorde det til UG. Kenzo bestod brugsprøven og blev dagens bedste hund :-). På workingtesten stillede de op i klassen for uøvede og blev WT 1, og sluttelig prøvede de kræfter med skuedelen. Her stillede de op i juniorklassen og fik Exc, hvilket betød at de gik videre. De sluttede med at blive 3-vinder og det var endda ved en, for Racen anderkendt dommer- super godt gået.

Der kan ses billeder fra dagen på hjemmesiden for Golden Retriever under resultater 2011, Triplearrangement Jylland.

Ved samme arrangement deltog Zenia og Comma på DJU's apporteringsprøve. En prøve med 3 poster, og her fik de 30 point - maximum -. Det betød så at de skulle ud i en matchning med nogle af de andre, om at få en af de 3 pladser på holdet der skulle repræsentere racen sidst i Juli.

Det lykkedes for dem at blive nr 3 og de var således med da Racedysten løb af stablen den 31 Juli. Også denne gang scorede de 30 point og gik så videre i kampen om at blive bedste individuelle hund. De gjorde hvad de kunne, men det var ikke helt nok til at komme til tops.

Bedste hund blev iøvrigt en anden Golden - Gleen Mhor's Niko.

Den 13 August drog Jasper og Gamb - Golden De Luxe Gambit -i sammen med André og Prima - Golden De Luxe Phoenix - afsted til deres første markprøve. Prøven blev afholdt i region Østjylland ved Fussingø som ligger i nærheden af Randers. Prima var den første af de to der skulle op og vi var naturligvis meget spændte da det var hendes første prøve, så der var lidt premiere nerver med også :-). Det vidste sig at det ikke havde været nødvendigt, for hun gjorde det faktisk rigtig godt og fik en 2 pr. Der mangler selvfølgelig rutine, men nu er vi da på vej :-)

Gambi havde en rigtig "off" dag og fik en 0 pr, han mente ganske enkelt ikke, at det var nødvendigt at bringe vildtet helt hjem hvergang, og det bliver man altså "straffet" for.

Uanset resultaterne så fik begge hold noget med hjem som der skal arbejdes videre med.

Sommeren er nu så småt ved at være ovre og efterårsprøverne og jagtsæsonen står for døren. Så mon ikke nogle af de "små" igen skal ud og prøve kræfter, det håber vi :-)

30.05.2011

Sikke en dejlig weekend. Vi har været til WT på fyn hvor Golden De Luxe Flex- Cody og Golden De Luxe Gambit- Gambi fra sidste sommers kuld, stillede på deres første prøve.

Cody og Charlotte bestod ikke, men lavede en mega flot prøve alligevel, og de skal nok komme stærkt igen. Jasper og Gambi bestod og tog en mega flot 3 WT hjem. Hold da helt k... hvor er vi stolte af jer alle, hvad mon det ikk skal blive til :-)

André fulgte dagen med kameraet, nu hvor Prima valgte at lade drengene komme ud og lege, og gik i løbetid :-(

Vi har lagt en pose blandede bolcher ind i galleriet.

25.04.2011
Så er der endelig blevet tid til at bringe noget nyt. Golden De Luxe Phoenix, Golden De Luxe Gambit, Golden De Luxe Flex og Golden De Luxe Acceleration har alle bestået brugsprøven indenfor den senere tid. Et stort tillykke til jer alle. Golden De Luxe Flex har derudover også gennemgået DKK´s mentalbeskrivelse. Vi vil en af de nærmeste dage lægge billeder ind i galleriet af alle de dejlige sammenkomster :-)

02.01.2011
Så er kennel golden de luxe også kommet sikkert ind i det nye år

01.01.2011
Godt Nytår alle sammen